Varastotyöntekijä

Haemme hyvän asenteen ja oppimiskyvyn omaavaa työntekijää IVD-alan monipuolisiin ja tarkkuutta vaativiin varastotehtäviin Espooseen

Työtehtävä on määräaikainen 30.4.2024 saakka ja työt alkavat heti sopimuksen mukaan.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävät pitävät sisällään muun muassa tavaran vastaanottoa, tarroittamista, hyllyttämistä, keräilyä ja lähettämistä. Eduksi katsomme kokemuksen materiaalilogistiikasta, SAP-toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä sekä englannin kielen taidon. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja koulutuksen käytännön opastuksen kautta. Työskentely tapahtuu päivävuorossa, mutta edellytämme sinulta valmiutta työskennellä myös kolmessa vuorossa mahdollisten työvuoroihin vaikuttavien muutosten varalta.

Tässä monipuolisessa tehtävässä tarkkuus, hyvä oppimiskyky sekä tunnollinen ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää suomen kielen taitoa, aikaisempaa kokemusta varastolla työskentelystä tai varasto-/logistiikka-alan koulutusta sekä hyviä tietoteknisiä perustaitoja. Toivomme sinulta motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta ja halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Lisäksi toivomme, että sopeudut helposti uusiin tilanteisiin ja muutoksiin työssäsi. Työ on isolta osin seisomatyötä ja vaatii perushyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme:

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä varastoalan ammattilaisena arvostetussa ja menestyvässä yrityksessä. Työtä tehdään viihtyisissä tiloissa hyvien työkaverien ympäröimänä erittäin mukavassa tiimissä, jossa jokainen osallistuu aktiivisesti tiimin toimintaan ja tuo siihen oman panoksensa. Meillä olet merkittävä osa ihmisten hyvinvoinnin edistämistä. Tehtävässä noudatetaan Muovituoteteollisuuden ja Kemian tuoteteollisuuden työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työsuhde-etumme ovat erinomaiset – välitämme henkilöstöstämme!

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi meille pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi viimeistään 3.2.2023 osoitteeseen recruitment@aidian.eu

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Lisätietoja tehtävästä:

Lisätietoja tehtävästä antaa varaston työnjohtaja Raisa Siren-De Meester, soittamalla arkisin klo 8 - 14, puh. 0503817197.


Aidian – Your aid in diagnostics

Aidian (aiemmin Orion Diagnostica) on johtava IVD-alan yritys, joka keskittyy vieritestaukseen. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme nopeita, luotettavia ja helppokäyttöisiä diagnostisia testejä ja testiratkaisuja erityisesti perusterveydenhuoltoon. Tuotteemme ovat tukeneet terveydenhuollon ammattilaisia oikeiden hoitopäätösten tekemisessä ja potilaan tilan seuraamisessa jo lähes 50 vuoden ajan. Asiakaslähtöisen ajattelutavan, korkealaatuisten tuotteiden sekä ketterien toimintatapojen avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ja kumppaneillemme parhaat mahdolliset ratkaisut ja palvelut. Yli 90 % liikevaihdostamme tulee kansainvälisestä myynnistä ja henkilöstömme määrä on noin 300 henkilöä. Tavoitteenamme on tukea terveyttä globaalisti edistämällä tehokasta ja sujuvaa terveydenhuoltoa. Löydät lisää tietoa meistä osoitteesta www.aidian.eu.