Prosessikemisti

Haemme ammattitaitoista ja positiivista Prosessikemistiä monipuolisiin tehtäviin osaksi Process Quality -tiimiä Espooseen

Tällä hetkellä tiimissä työskentelee 13 asiantuntijaa, jotka vastaavat oman vastuualueensa tuotantoerien valmistusprosesseista ja laadunvalvonnasta sekä niiden kehittämisestä toimitusvarmuuden, laadun ja kustannustehokkuuden parantamiseksi. Keskeiset tehtäväsi ja vastuusi liittyvät päivittäiseen eränvalmistukseen laboratoriossa ja tehdastuotannossa sekä valmistusprosessien toimivuuden ylläpitoon ja kehittämiseen.

Prosessikemistinä työtehtäviäsi ovat esimerkiksi prosessinaikaisten testien/tulosten analysointi ja jatkotoimista päättäminen, poikkeamien käsittely ja hyväksyntä, prosessilaboranttien töiden ohjaus, CAPA-menettelyt (suunnittelu ja toteutus) ja oman vastuualueen ohjeistuksen ylläpito. Hallitset myös laboratoriotyöskentelyn ja pystyt osallistumaan laboratoriotöihin tarvittaessa.

Työskentelet läheisessä yhteistyössä tuote- ja laadunhallinnan sekä asiakaspalvelun kanssa ja raportoit työssäsi suoraan toiminnon vetäjälle. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (FM tai DI) biokemian, biotekniikan tai kemian alalta
  • Immunologisten menetelmien ja proteiinianalytiikan hyvää tuntemusta
  • Oma-aloitteista, aikaansaavaa ja systemaattista työskentelyotetta
  • Hyviä kommunikointi- ja ryhmätyötaitoja, jotka säilyvät myös kiiretilanteissa, sekä vastuunkantokykyä oman vastuualueen osalta. Tilanteiden haltuunotto ja päätöksenteko nopeallakin aikataululla on sinulle luontaista
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista kommunikaatiota sekä suomen että englannin kielellä

Sovellettavien standardien ja vaatimusten (ISO 13485, IVD-regulaatio, FDA QSR) tuntemus, sujuva SAP-järjestelmän käyttö sekä aikaisempi kokemus tuotannollisesta toiminnasta katsotaan eduksi.

Tehtävään valitun henkilön tulee käydä huumausainetestissä ennen työsuhteen alkua.

Tarjoamme:

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa yhdessä Suomen IVD-alan kärkiyrityksessä. Toimeen liittyvät tehtävät ovat monipuolisia ja tarjoavat sopivasti haasteita henkilökohtaisen osaamisen kehittämiseen. Tuemme tehtävässä onnistumista tarjoamalla sekä sisäisiä että ulkoisia koulutuksia ammattitaidon ylläpitämiseksi. Työsuhde-etumme ovat erinomaiset – välitämme henkilöstöstämme!

Lisätietoja tehtävästä:

Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Vuorio, Head of Process Quality, p. 050 3818647.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveen kera viimeistään 4.12.2022 osoitteeseen recruitment@aidian.eu


Aidian – Your Aid in Diagnostics

Aidian (aiemmin Orion Diagnostica) on johtava IVD-alan yritys, joka keskittyy vieritestaukseen. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme nopeita, luotettavia ja helppokäyttöisiä diagnostisia testejä ja testiratkaisuja erityisesti perusterveydenhuoltoon. Tuotteemme ovat tukeneet terveydenhuollon ammattilaisia oikeiden hoitopäätösten tekemisessä ja potilaan tilan seuraamisessa jo lähes 50 vuoden ajan. Asiakaslähtöisen ajattelutavan, korkealaatuisten tuotteiden sekä ketterien toimintatapojen avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ja kumppaneillemme parhaat mahdolliset ratkaisut ja palvelut. Yli 90 % liikevaihdostamme tulee kansainvälisestä myynnistä ja henkilöstömme määrä on noin 300 henkilöä. Tavoitteenamme on tukea terveyttä globaalisti edistämällä tehokasta ja sujuvaa terveydenhuoltoa. Löydät lisää tietoa meistä osoitteesta www.aidian.eu.