Prosessikemisti

Haemme osaksi Process Quality -tiimiä positiivista ja ammattitaitoista Prosessikemistiä

Tiimissämme työskentelee tällä hetkellä 13 henkilöä, jotka vastaavat oman vastuualueensa tuotantoerien valmistusprosesseista, laadunvalvonnasta sekä näiden kehittämisestä toimitusvarmuuden, laadun ja kustannustehokkuuden parantamiseksi. Keskeiset tehtäväsi ja vastuusi liittyvät päivittäiseen eränvalmistukseen laboratoriossa ja tehdastuotannossa sekä valmistusprosessien toimivuuden ylläpitoon ja kehittämiseen.

Prosessikemistinä työtehtäviäsi ovat esimerkiksi: prosessinaikaisten testien ja tulosten analysointi sekä jatkotoimista päättäminen, poikkeamien käsittely ja hyväksyntä, prosessilaboranttien töiden ohjaus, CAPA-menettelyt (suunnittelu ja toteutus) sekä oman vastuualueesi ohjeistuksen ylläpito. Hallitset myös laboratoriotyöskentelyn ja pystyt osallistumaan laboratoriotöihin tarvittaessa.

Teet tiivistä yhteistyötä tuote- ja laadunhallinnan sekä asiakaspalvelun kanssa ja raportoit suoraan toiminnon vetäjälle. Työssäsi toimit läheisessä yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (FM tai DI) biokemian, biotekniikan tai kemian alalta.
  • Immunologisten menetelmien ja proteiinianalytiikan hyvää tuntemusta.
  • Oma-aloitteista, aikaansaavaa ja systemaattista työskentelyotetta.
  • Hyviä kommunikointi- ja ryhmätyötaitoja, jotka säilyvät myös kiiretilanteissa, sekä vastuunkantokykyä oman vastuualueen osalta. Tilanteiden haltuunotto ja päätöksenteko nopeallakin aikataululla on sinulle luontaista.
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista kommunikaatiota sekä suomen että englannin kielellä.

Sovellettavien standardien ja vaatimusten (ISO 13485, IVD-regulaatio, FDA QSR) tuntemus, sujuva SAP-järjestelmän käyttö sekä aikaisempi kokemus tuotannollisesta toiminnasta katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa yhdessä Suomen IVD-alan kärkiyrityksessä sekä työn, jolla on merkitystä. Pääset työskentelemään itsenäisesti laaja-alaisessa asiantuntijatehtävässä. Tuemme tehtävässä onnistumista tarjoamalla sisäistä ja ulkoista koulutusta ammattitaidon ylläpitämiseksi. Aidian yrityksenä tarjoaa henkilöstölleen hyvät ja kattavat työsuhde-edut.

Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus 31.12.2025 saakka.

Lisätietoja tehtävästä:

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Process Quality, Laura Vuorio, p. 050 3818647.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveen kera viimeistään 16.6.2024 osoitteeseen recruitment@aidian.eu

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan.


Aidian – Your Aid in Diagnostics

Aidian (aiemmin Orion Diagnostica) on johtava suomalainen in vitro diagnostiikkaan (IVD) erikoistunut yritys, jolla on 50 vuoden kokemus diagnostisista testeistä. Tavoitteenamme on edistää terveyttä maailmanlaajuisesti tukemalla tehokasta terveydenhuoltoa tarkan ja nopean diagnostiikan avulla. Tuotteidemme avulla autamme
torjumaan mikrobilääkeresistenssiä, joka on yksi suurimmista uhkista maailmanlaajuiselle terveydelle, ja edistämme antibioottien vastuullista käyttöä perusterveydenhuollossa. Tämän saavuttamiseksi haluamme luoda ja kehittää innovatiivisia ratkaisuja tukemaan terveydenhuollon ammattilaisia oikeiden hoitopäätösten tekemisessä ja potilaan tilan seuraamisessa. Meillä on noin 315 omistautunutta työntekijää ja yli 90 % liikevaihdostamme tulee kansainvälisestä myynnistä. Löydät lisää tietoa meistä osoitteesta aidian.eu.