Kehitysinsinööri

Haemme Kehitysinsinööriä monipuolisiin tuotannon ja tuotekehityksen laboratorion kehitys- ja ylläpitotehtäviin

Tehtävänäsi on vastata tuotannon ja tuotekehityksen laboratorioiden tekniikan toimivuudesta. Lisäksi suunnittelet ja toteutat kehitys- ja investointiprojekteja yhdessä linjaorganisaation kanssa toimitusvarmuuden, laadun ja kustannustehokkuuden parantamiseksi. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä laboratorio-organisaation kanssa vastuualueesi kehittämiseksi. Vastuualueesi koostuu eri asteisista laboratorioista, laboratoriolaitteista sekä järjestelmistä. Tarvittaessa osallistut myös ongelmanratkaisuun ja toimit oman vastuualueesi asiantuntijana. Kehität jatkuvasti omaa osaamistasi ja osallistut henkilöstön ohjeistukseen sekä koulutuksiin. Tehtävään kuuluu myös ylläpito- ja dokumentointitehtäviä, kuten ohjeiden laadintaa ja dokumentaation tarkastamista. Laiteinvestointien aikaan työ voi sisältää matkustamista.

Toimikenttääsi kuuluvat laboratorioiden prosessit, laitteet, tietojärjestelmät sekä niiden validoinnit. Aidianin tekniikka on toimitusketjussa toimiva tukiorganisaatio, joka vastaa kunnossapidosta, laiteinvestoinneista, validoinneista ja kalibroinneista. Aidianin Tekniikassa työskentelee tällä hetkellä 11 henkeä.

Odotamme sinulta:

  • Projektien hallintataitoja
  • Tehtävään soveltuvaa teknistä- tai luonnontieteellistäkoulutusta
  • Hyviä IT-taitoja
  • Hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Arvostamme:

  • Lean- ja Six Sigma –osaamista
  • Toiminnanohjausjärjestelmien hallinta katsotaan eduksi
  • Lääke tai IVDR-laatujärjestelmien tuntemusta
  • Vähintään muutaman vuoden työkokemusta esimerkiksi laboratorioinsinöörin, teknikon tai tuotannon kunnossapidon tehtävistä

Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja järjestelmällinen. Sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kommunikoit luontevasti sekä suomeksi että englanniksi. Olet halukas kehittämään omaa osaamistasi ja omaksut uusia asioita nopeasti. Sinulla on kykyä hallita monimutkaisia projekteja, osaat pilkkoa kokonaisuudet toteuttamiskelpoisiksi tehtäviksi ja haluat saattaa asiat loppuun. Osaat esittää asiat selkeästi ja ytimekkäästi sekä suullisesti että kirjallisesti ja hyödyntää sidosryhmien asiantuntemusta asioiden eteenpäin viemiseksi.

Tarjoamme:

Tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä osana ammattitaitoista tiimiä. Tuemme tehtävässä onnistumista tarjoamalla sisäistä ja ulkoista koulutusta ammattitaidon ylläpitämiseksi. Kattavat henkilöstö edut, joihin kuuluu mm. Smartum liikunta- ja kulttuurietu, työsuhdepolkupyörä, työterveyshuolto ja sairauskuluvakuutus. Näiden lisäksi Aidian tarjoaa työntekijöilleen henkilöstöetuohjelman, jossa on ainutlaatuisia ja rahanarvoisia etuja liittyen mm. matkailuun, hyvinvointiin ja autoiluun.

Lisätietoja tehtävästä:

Lisätietoja tehtävästä antaa Erki Suortti, Head of Technical Department, p. 050 381 7359.

Kiinnostuitko?

Jos tehtävä vaikuttaa kiinnostavalta, lähetä hakemuksesi, CV sekä palkkatoiveesi osoitteeseen recruitment@aidian.eu viimeistään 14.6.2023.


Aidian – Your Aid in Diagnostics

Aidian (aiemmin Orion Diagnostica) on johtava IVD-alan yritys, joka keskittyy vieritestaukseen. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme nopeita, luotettavia ja helppokäyttöisiä diagnostisia testejä ja testiratkaisuja erityisesti perusterveydenhuoltoon. Tuotteemme ovat tukeneet terveydenhuollon ammattilaisia oikeiden hoitopäätösten tekemisessä ja potilaan tilan seuraamisessa jo lähes 50 vuoden ajan. Asiakaslähtöisen ajattelutavan, korkealaatuisten tuotteiden sekä ketterien toimintatapojen avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ja kumppaneillemme parhaat mahdolliset ratkaisut ja palvelut. Yli 90 % liikevaihdostamme tulee kansainvälisestä myynnistä ja henkilöstömme määrä on noin 300 henkilöä. Tavoitteenamme on tukea terveyttä globaalisti edistämällä tehokasta ja sujuvaa terveydenhuoltoa. Löydät lisää tietoa meistä osoitteesta aidian.eu.